Möbeltapetsering Malmö

HAR DINA MÖBLER BLIVIT SLITNA ELLER VILL DU BARA VILL FÖRNYA DEM, KOM TILL OSS SÅ HJÄLPER VI DIG.

Vi på BKM erbjuder kvalificerad möbeltapetsering i Malmö. Möbeltapetsering, även känt som möbelomklädnad handlar om att bevara, reparera eller förnya möbler.

Möbeltapetsering för inredning både i ditt hem eller på din arbetsplats.

Går du i tankarna att renovera eller styla om för att exempelvis ge ert vardagsrum, sovrum, matsal, kök eller kontor ett nytt utseende? Håll nere kostnaderna genom att behålla era möbler och ge de ett nytt utseende. 

Åldern på en möbel spelar sällan en negativ roll vid möbeltapetsering, tvärtom! Låt det nya möta det gamla i en gustaviansk soffa eller ge din gamla IKEA-fåtölj en ny modern touch. Genom möbeltapetsering ges dina gamla möbler inte bara en ny och fräsch känsla utan också ett nytt liv! 

I vår verkstad finns tillgång till alla professionella handverktyg och stoppningsmaterial för möbeltapetsering. Vi använder oss bara högkvalitativa material och produkter med hänsyn till miljön. Det ska kännas bra och tryggt att återskapa och förnya kvalitetsmöbler, på så vis kan de upplevas av flera generationer. Dessutom leder bevarandet av befintliga möbler till minskad negativ miljöpåverkan och en personligare touch på inredningen. Alltså är det både klimatsmart och sparsamt att möbeltapetsera!

I vår möbeltapetsering i Malmö har vi har samarbeten med b.la. Vescom, Nevotex, Gabriel och Kurage för klädseltyger till din möbelomklädnad.

Före

Efter